جلال عبدالله جلال عبدالله


تقنية المختبرات
ja.jalal@tu.edu.sa
Certificate Name Certificate University Certificate Date
الدكتوراه في علوم الأغذية فرنسا 12/12/2008
Research Name Research Date Submitted Research Link
EFFECT OF MORINGA LEAVES (MORINGA OLEIFERA LAM.) EXTRACT ADDITION ON MAYONNAISE QUALITY 2020-05-01 12:00:00 AM
Impact of Swell-Drying Process on Water Activity and Drying Kinetics of Moroccan Pepper (Capsicum annum). 2015-05-01 12:00:00 AM
Place Name Experince From To
كلية الزراعة جامعة الزقازيق قسم علوم الغذاء أستاذ 26/02/2020 18/02/2021
كلية الزراعة جامعة الزقازيق جمهورية مصر العربية أستاذ مساعد 26/08/2014 15/02/2019
Cource Name place Cource Date
التميز في التعليم الإليكتروني 24/01/2021
مصادر المعرفة الرقمية 18/02/2020
الأمن و السلامة الأوشا 12/02/2020
Award/invention Doner Place Date
Process for the extraction of undesirable aromatic molecules from cork via a thermo-hydro-mechanical treatment of instantaneous controlled pressure drop (DIC) optionally in successive form (EDS). فرنسا
Committee Name Committee Type Join Date
لجنة التطوير و الأعتماد داخل الجامعة 23/09/2020
CV File